LA FÀBRIKA ESPAI CREATIU

El projecte neix de l’empenta de quatre dones, convençudes que els canvis més importants comencen per l’entorn més proper.

Volem oferir a Sallent, el poble on vivim i ens ha vist créixer la nostra experiència entre fils i teles, tot compartint coneixements i aprenent alhora d’altres experiències. I ho fem a través de tallers de costura per la canalla i allò que sorgeix i se’ns presenta.

Com per exemple, el taller Acompanya’m, adreçat a dones en situació d’atur o el projecte “Un cor, una vida” per l’investigació del càncer infantil, entre moltes altres activitats amb diferents entitats del poble i dels voltants.

Ens sentim compromeses i d’aquí surten les bases de la nostra cooperativa, reciclar, reutilitzar i sortir de la cadena del consumisme, apropant-nos al producte fet a mà i de proximitat.

I de l’escalf de la gent que ens envolta i ens ha acompanyat en l’aventura, decidim fer el salt al món virtual, més llunyà i no per això menys proper!!!

MONTSE MARTÍNEZ

Treballadora tèxtil durant molts anys i amb una gran experiència, aquest es un món que enganxa i m’apassiona. I un somni que ronda al cap, poder crear un espai on transmetre els meus coneixements, i alhora, aprendre’n d’altres.

Proposo a l’Anna i la Sara, iniciar aquest viatge entre teles i fils i desprès treballar-hi molt, aconseguim aquest espai nascut del meu cap, creat entre totes i sobretot per a totes i en això estem, seguim cosint i seguim gaudint.

ANNA GINER

Em proposa la Montse aquest projecte, em fa molta il.lusió tot i que no eren les nocions que tenia de costura. Però les ganes eren moltes,  après de la mà de les meves companyes un munt i segueixo aprenent cada dia.

SARA CANOVAS

Em vaig iniciar al projecte amb una experiència curta però intensa en el món de la costura. La meva mare, cosidora de professió, em va iniciar en els primers passos i vaig començar discretament, fent portanadons i petits detalls pel meu entorn.

I arriba aquest projecte i m’hi endinso de ple, i continuo aprenent de la mà de la Montse i del dia a dia.

VISITA EL NOSTRE BLOG
HORARIS

MATINS

De 10:00 a 12:30

TARDES

De 18:00 a 20:00

Dilluns i divendres al matí, TANCAT